Ajankohtaista


Kansainvälisenä matkailuoppaan päivänä 21.2. pääsee tutustumaan oppaan johdolla Hyvinkään kirkkoon!

Hyvinkään Matkailuoppaat ry esittelee Hyvinkään kirkkoa Kansainvälisenä matkailuoppaan päivänä 21.2. klo 14-18. Kirkossa on opastus tasatunnein klo 14, 15, 16 ja 17, oppaana Solveig Crusell. Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu.

Osoite: Hämeenkatu 16

Matkailuoppaat ovat luoneet uudenlaisia moniaistillisia kierroksia

Hyvinkään Matkailuoppaat ovat tuotteistaneet uusia eri aisteja kirvoittavia kierroksia. Parantolakierroksella kuulet tarinoita sen historiasta, asiakkaista ja hoidoista. Kierrokseen on otettu musiikki mukaan Hyvinkään Rautatien Soittajien sävelin ja makunystyrätkin saavat aktivointia, kun Pullaneitty kiertää korinsa kanssa kuulijoiden keskuudessa.

Vaiveron Myllytilalla voit kiertää piian kanssa ja tutustua näin vanhaan tilaan ja sen elämään. Tila sijaitsee Vantaanjoen varrella ja koski solisee talon vieressä. Makuja tuo Matkailuoppaiden puutarhakahvila. Villatehtaan opastuksilla kerrotaan, kuinka pienestä kehräämöstä syntyi Suomen suurin villatehdas. Koe tehtaan tunnelma ja näe, kuinka upeita luomuksia tehtaalla syntyi.

Matkailuoppailta on kysytty usein Hyvinkää -aiheisia kortteja, niinpä oppaat julkaisivat muutaman kortin kaupungin kanssa yhteistyössä. Aiheina ovat Hyvinkään kirkko, Kytäjä-Usmin luonto, Villatehdas ja rautatie. Kortteja myydään Suomalaisessa kirjakaupassa, kahvila Donnerissa ja museoissa. Kortteja voi kysyä myyntiin Riitta Malmbergilta, p. 0400 47352.

Lisätietoja tulevista tapahtumista: www.hyvinkaaoppaat.fi ja Facebookissa Hyvinkään matkailuoppaat.TapahtumakalenteriAlisivut (1): Menneet tapahtumat
Comments